skip to Main Content

A Duka Yard Kft. közúti árufuvarozás céljából alakult 2003. május 07-én. Az első pár évben használt gépjárműparkkal végzett árufuvarozást belföldön, később a társaság új nyerges szerelvényekkel elkezdte a nemzetközi árufuvarozást a Beta-Trans Plusz Kft. alvállalkozójaként. 2007-ben a társaság bővítette az eszközparkot egy új ponyvás szerelvénnyel és árufuvarozásba kezdett az Európai Unió területén.

2008. második felében a társaság szállítmányozási üzletágát indította el a belföldi konténeres fuvarpiacon. Ezen tevékenység forgalmának évről évre történő folyamatos növekedése következtében bővítette alvállalkozói körét, az irodai alkalmazottak létszámát, fejlesztette az irodai munkát a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében. Munkatársainknak folyamatos továbbképzési lehetőséget biztosítunk a szolgáltatás színvonalának emelése céljából. A szállítmányozási üzletág gyors ütemű fejlődését figyelembe véve, tulajdonosi döntés alapján – profilváltás céljából – a társaság 2013. januártól saját eszközzel már nem folytatta tovább a közúti konténeres árufuvarozást, hogy minél hatékonyabban tudja kiszolgálni a szállítmányozási üzletágban felmerülő igényeket.

2016. június hónaptól üzemanyag forgalmazási üzletágat indított be a Duka Yard Kft. alvállalkozói körében, ezzel is segítve üzleti partnereit a minél költséghatékonyabb működésben.

A társaság a jövőben szállítmányozási tevékenységét és az üzemanyag forgalmazást kívánja tovább fejleszteni, illetve olyan újabb szolgáltatási üzletágakat tervez elindítani, mellyel tovább segítheti partnereit.

Remélve, hogy hamarosan elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük és ezzel is megmutathatjuk szakmai tapasztalatunkat, rátermettségünket, melyet bizonyít az évente több ezer konténer szállítási feladatainak zökkenőmentes lebonyolítása!

Tevékenységünket a MÁSZF alapján végezzük.

Back To Top